Az oldalról

Tisztelt Érdeklődő!
 
Ezt a honlapot ipari ingatlanközvetítői munkám segítésére hoztam létre. Kínálatomból eladó ipari ingatlanokat és ezek fejlesztésére alkalmas ipari telkeket jelenítek meg. Elsősorban Budapesten és környékén dolgozom kevés kivétellel.
 
Az oldal használatához a következő segítséget szeretném adni: 
 
1.   Összefoglaló táblázatok felső tészén bármely oszlopnévre kattintva, az oszlop tulajdonsága  alapján állítja növekvő vagy csökkenő sorrendbe az ingatlanokat.
 
2.   A kiválasztott ipari ingatlan fényképére vagy bármely adatára kattintva részletes adatlap nyílik meg további információkkal és képekkel.
 
3.   A honlapon árak vagy irányárak szerepelnek. Személyes megtekintést és tárgyalást követően lehet kedvezőbb árat elérni. Persze ez a tulajdonostól függ.
 
4.   Leirást a részletes adatlap alján találja. Ha van az ingatlannak különleges tulajdonsága vagy adottsága, ott fogom jelezni.
 
5.   Minden adatlapról tölthet le pdf formátumú összefoglaló anyagot. Üzenetet az aloldalakról is küldhet saját levelezőrendszere segítségével.
 
6.   Adatlapok alján a rendszer megjeleníti a korábban megtekintett ingatlan találatokat.
 
7.   Az ingatlanokról feltett információk és képek bármelyik portálon csak arra alkalmasak, hogy egy közelítő képet kapjon az adott területről. Helyszíni bejárás nélkülözhetetlen a megfelelő döntés meghozatala érdekében.