Az oldalról

Tisztelt Érdeklődő!
 
Ezt a honlapot ipari ingatlanközvetítői munkám segítésére hoztam létre. Kínálatomból az eladó ipari ingatlanokat és ezek fejlesztésére alkalmas ipari telkeket jelenítek itt  meg. Elsősorban Buadpsten és környékén dolgozom kevés kivétellel egyenlőre.
 
Az oldal használatához a következő segítséget szeretném adni: 
 
1.   Összefoglaló táblázatok felső tészén bármely oszlopnévre kattintva, az oszlop tulajdonsága  alapján állítja növekvő vagy csökkenő sorrendbe az ingatlanokat.
 
2.   A kiválasztott ipari ingatlan fényképére vagy bármely adatára kattintva részletes adatlap nyílik meg további információkkal és képekkel.
 
3.   A honlapon árak vagy irányárak szerepelnek. Személyes megtekintést és tárgyalást követően lehet kedvezőbb árat elérni 5-10 % -os engedményt is. Persze ez elsősorban a tulajdonostól függ.
 
4.   Leirást a részletes adatlap alján találja. Ha van az ingatlannak különleges tulajdonsága vagy adottsága, ott fogom jelezni.
 
5.   Minden adatlapról tölthet le pdf formátumú anyagot. nem mindig sikerül egy oldalasra a tájékoztató. Küldhet üzenetet saját levelezőrendszere segítségével.
 
6.   Adatlapok alján a rendszer megjeleníti a korábban megtekintett ingatlan találatokat.
 
7.   Az ingatlanokról feltett információk és képek bármelyik portálon csak arra alkalmasak, hogy egy közelítő képet kapjon az adott területről. Helyszíni bejárás nélkülözhetetlen a megfelelő döntés meghozatala érdekében.