Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődő!
 
11 éve foglalkozom ipari ingatlanok értékesítésével és bérbeadásával. Sok vállalkozással dolgoztam és dolgozom együtt és jó érzéssel gondolok arra hogy sok cég és Ügyfél előrelépésébenvehettem és vehetek részt munkámmal felhasználva kapcsolataimat. 
Önállóan dolgozom cégemben  - ügyvédi háttérrel - és szervezem tevékenységemet, különös tekintettel az állandóan változó gazdasági környezetre. 
Szakterületem elsősorban a gazdasági övezetekben lévő gyárak, üzemek, raktárak, és egyéb ipari épületek közvetítése Vásárlók és Bérlők részére.
Jóindulattal és szakértelemmel állok a hozzám fordulókhoz, mint ahogy én is ezt várom el, ha egy általam nem ismert szakterület képviselőjét megkeresem. Se többre se kevesebbre nincs szükség!
Második területként értékbecslő tevékenységemet emelném ki amelynek szakirányú végzettséget nem rég szereztem. Természetesen ez összefügg és segítséget nyújt ingatlan közvetítés területén is. 
Harmadik szakterületem a raktári polcrendszerek forgalmazása, amellyel 22 éve foglalkozom, jelenleg is részben aktívan. Tulajdonképpen emiatt kezdtem el üzleti célú ingatlanokat közvetíteni, mert rendszeresen tapasztaltam, hogy adott ipari ingatlan választásával nem sikerült az előre lépést úgy megvalósítani mint ahogy a cég szerette volna. A kialakult kész helyzeten már a raktártechnika és más egyéb eszközök segítségével csak mérsékelten lehet segíteni. 
Azoknál az ipari ingatlanoknál amelyeknél jelentős méretben raktár került felépítésre, a belső berendezés kialakításásra igény szerint tervet készítek (díjmentes) optimális kapacitás elérése érdekében. 
Elmúlt években rengeteg megoldást dolgoztunk ki ipari ingatlanokkal kapcsolatos rész-problémák megoldására Ügyfeleimmel, amit szívesen osztok meg Önökkel konkrét ügyletek kapcsán ha bizalmukkal megtisztelnek. 
 
Cégem az Alkmár 2000 kft.
Cégj. sz.: 01-09-730113
 
További honlapok:
 
 
Tisztelettel
 
Radnai Ervin